7. javni poziv za obuku za CNC programera/operatera

Na temelju članka 24. stavak 1. točka 1. Zakona o udruženjima i fondacijama („Službene novine FBiH“, broj: 45/02) i članka 9. stavak 2. točka 8. Statuta Fondacije Tehnološki park Posušje (broj: 01-4/20 od dana 17.02.2020 i broj: 16/21 od 07.04.2021.godine.), Upravni odbor Fondacije Tehnološki park Posušje raspisuje:

7. JAVNI POZIV
Za obuku za CNC programera/operatera

S ciljem pružanja novih znanja i radnih vještina potrebnih za obavljanje poslova operatera/programera na CNC strojevima za obradu metala i plastike, stručnog osposobljavanja radi pronalaska radnog mjesta ili samozapošljavanja nezaposlenih osoba te osiguravanja kvalificirane radne snage domaćim poduzećima, Fondacija Tehnološki park Posušje (u daljem tekstu: Fondacija) poziva sve zainteresirane punoljetne osobe da podnesu prijavu zapohađanje obuke osposobljavanja za operatera/programera na CNC strojevima za obradu metala i plastike.

Osnovne informacije o obuci:

Obuka je organizirana u trajanju od 150 sati, a uključuje obuku u programima SolidWorks i SolidCAM, te praktičnu obuku na CNC strojevima.

Obuka se održava kroz 4 mjeseca, 3 puta tjedno u vremenu od 16:30 – 21:30 sati u prostorijama Fondacije u sklopu Logističkog centra Posušje na adresi Poduzetnička zona Osrdak, Rastovača polje 40.

Ukupna cijena obuke je 1.600,00 KM, a 25% ovog iznosa osiguravaju osnivači Fondacije, Općina Posušje i JU Razvojna agencija Županije Zapadnohercegovačke-HERAG. Cijena obuke za polaznika iznosi 1.200,00 KM.

Prava i obaveze između Fondacije i odabranih polaznika obuke biti će definirani pojedinačnim ugovorima, koji će biti zaključeni prije početka obuke.

Podnošenje prijava:

Uz prijavu je potrebno navesti kontakt broj telefona i e-mail adresu te priložiti sljedeće dokumente:

  • Preslika uvjerenja o prebivalištu (ne starije od 6 mjeseci)
  • Preslika osobne iskaznice
  • Preslika završne svjedodžbe srednje škole ili diplome
  • Životopis

Prijave po ovom Javnom pozivu s pratećom dokumentacijom slati na e-mail: info@tehnoloski-park.com ili preporučeno putem pošte/osobno dostaviti na adresu:

Fondacija Tehnološki park Posušje
Logistički centar Posušje
Poslovna zona Osrdak

Rastovača polje 40
88240 Posušje
S naznakom „Javni poziv za obuku za CNC programera/operatera - NE OTVARATI“

Javni poziv ostaje otvoren do 15.12.2023. godine.

Nepotpuni zahtjevi i zahtjevi podneseni izvan roka neće se uzimati u razmatranje.

U slučaju velikog broja prijava prednost imaju kandidati s prebivalištem na području općine Posušje i ŽZH, a Fondacija zadržava mogućnost organiziranja razgovora sa zainteresiranim kandidatima o čemu će biti obaviješteni putem e-maila.

Dodatne informacije:

Sve upite u vezi s obukom moguće postaviti i putem e – maila: info@tehnoloski-park.com ili na broj telefona 063/826-490 - Stipe Bešlić.

Broj: 19/23
Posušje, 23.11.2023.godine

Predsjednik Upravnog odbora Ante Begić